Maison de Maitre le Pagnon


Mijn vakantie in Frankrijk


Het Maison-de-Maitre op le Pagnon is uw ideale vakantie huis, geschikt voor een gezin, of meerdere personen, mét Internet.

Het ligt prachtig, omdat het hét Herenhuis is van le Pagnon en stamt uit 1797. Ondanks het behoud van veel originele en authentieke elementen in het huis, beschikt het over de moderne gemakken van deze tijd.

 

Gluur door een van de raampjes naar buiten en in gedachten ziet u een knappe cavalier aan komen draven, om een van uw jongste dochters te schaken.

 

 Uw Vakantie in Frankrijk.....

........ met Jules Vernes  reist u zo van de 21e eeuw naar de 18e eeuw


Het Maison-de-Maitre heeft een gezellige woonkamer met een houtkachel. Er is ook centrale verwarming en de keuken is een ruime eetkeuken, voorzien van alle moderne apparatuur, zoals oven, koelkast, afwasmachine, magnetron, Senseo, etc.

 

Authentieke slaapkamers en badkamer

Met drie slaapkamers, geschikt voor 5 personen, maar er kan eventueel een bed bij gezet worden. De master bedroom heeft een twee persoons bed, een kast en een bureau en heerlijk uitzicht op de tuin. Er is verder een eenpersoons slaapkamer, en een slaapkamer met twee eenpersoons bedden.

Badkamer met toilet, douche en vaste wastafel

18e eeuwse tuin, met zon en schaduw

Heerlijk genieten in de Dordogne

Schaduw, rust, ruimte, uitzicht over de velden, een vijver, fruitbomen, en kruiden.  Deze tuin straalt nog zijn oude glorie uit. Maar je kunt er ook heerlijk toeven in de schaduw van machtige bomen. Vanuit de woonkamer hoef je de open slaande deuren maar te openen en maak dan een wandelingetje door 6000 m2 originele tuin.