De Libelle


Libelle in Frankrijk


De Libelle is een voormalige boerderij, op het landgoed le Pagnon. Het hoorde bij het Maison-de-Maitre, waar de arbeiders woonden, vandaar dat het vlak bij het atelier van Truus ligt. In het atelier stonden vroeger de koeien op stal.

 

Vandaar dat de Libelle ideaal ligt ten opzichte van het atelier. En natuurlijk ook een eigen terras heeft, waar je buiten kunt eten......en ontspannen.

De Libelle is al in de negentiger jaren verbouwd, en dat geeft ruimte aan de uitbreiding met een badkamer en toilet.In het hart van le Pagnon ligt de Libelle

een sfeervol en praktisch huis met voldoende ruimteDe Libelle heeft een gezellige woonkamer, met een houtkachel. Er is verder ook elektrische verwarming. Uiteraard is er TV met Nederlandse en buitenlandse zenders.De open keuken heeft een nieuw jasje gekregen, waardoor je heerlijk kunt koken en bakken. Er is een afwasmachine, ingebouwde koelkast, oven en magnetron


De Libelle is een huis met twee slaapkamers op de begane grond, dan is het een vier persoons huis. De badkamer met bad en vaste wastafel bevindt zich hier ook.

Als men met meer dan vier mensen komt, of liever een derde slaapkamer heeft, dan hebben we op de eerste verdieping nog een ruime kamer, met balkonnetje, waar drie mensen kunnen slapen.

Ruimte rondom


Door de centrale ligging is er veel ruimte rondom het huis: kies voor de zonkant, of de schaduw. Het terras is altijd gezellig en privé, om samen te eten of te luieren.