De Libelle


Libelle in Frankrijk


De Libelle is een voormalige boerderij, op het landgoed le Pagnon. Het hoorde bij het Maison-de-Maître, waar de arbeiders woonden, vandaar dat het vlak bij het atelier van Truus ligt. In het atelier stonden vroeger de koeien op stal.

 

Vandaar dat de Libelle ideaal ligt ten opzichte van het atelier en natuurlijk ook een eigen terras heeft, met een gezellige parasol.

Hoewel de Libelle in principe gelijkvloers is, zijn er twee opstapjes. Tevens maakt de Libelle gebruik van de Internet hot-spot buiten en heeft u dus geen "eigen" Internet.In het hart van le Pagnon ligt de Libelle:

een sfeervol en praktisch huisDe Libelle heeft een gezellige woonkamer met elektrische verwarming en een houtkachel. Uiteraard is er TV met Nederlandse en buitenlandse zenders. De open keuken is hedendaags, waardoor je heerlijk kunt koken en bakken. Er is een afwasmachine, ingebouwde koelkast, oven en magnetron


De Libelle is een huis met twee slaapkamers op de begane grond, dan is het een vier persoons huis. De badkamer met bad en vaste wastafel bevindt zich hier ook op de begane grond.

Als men met méér dan vier mensen komt, of liever een derde slaapkamer heeft, dan hebben we op de eerste verdieping nog een ruime kamer, met balkonnetje, waar drie mensen kunnen slapen.